Vacature Senior ICT Officer

 In Aktueel, Uncategorized, Vacatures

SENIOR INFORMATIE- EN COMMUNICATIETECHNOLOGIE OFFICER

Bent u de enthousiaste, gedreven en communicatieve ‘Senior Informatie- en Communicatietechnologie Officer’ die graag nieuwe ontwikkelingen op gang brengt en onderdeel wil uitmaken van een boeiende organisatie?
Dan zijn wij op zoek naar u. Om verder invulling te geven aan de ambities van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht zijn wij op zoek naar een Sr. ICT Officer.

De Sr. ICT Officer gaat bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het ICT-landschap binnen de SBB. Hij/zij is voor het management en de stichting dè partner om succesvol ICT beheer en onderhoud te integreren in de bedrijfsactiviteiten. De Sr. ICT Officer rapporteert aan de ICT Manager van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht.

Wat bieden wij?

De Sr. ICT Officer bij de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht is een fulltimebaan die boeiende kansen biedt voor uw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een dynamische werkomgeving, een passend loon op basis van uw opleiding en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Download hieronder de volledige vacature

Vacature-Senior-Informatie-en-Communicatietechnologie-officer

Uw Motivatie, sollicitatiebrief en curriculum vitae kunt u uiterlijk 29 juli 2019   bezorgen bij het hoofdkantoor van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht aan de Ds. Martin Luther Kingweg pc. 283 te Paramaribo of mailen naar het adres sbbsur@sr.net. Voor eventuele informatie kunt u bellen op het telefoonnummer 483131 extensies 245 en 246.

Let wel, alleen op de shortlist vermelde kandidaten worden benaderd.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Translate »