VACATURE Communications Officer

 In Aktueel, Vacatures

COMMUNICATIONS OFFICER

Bent u de enthousiaste, gedreven en communicatieve ‘Communicatie Officer’ die graag nieuwe ontwikkelingen op gang brengt en onderdeel wil uitmaken van een boeiende organisatie? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar u. Om verder invulling te geven aan de ambities van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht zijn wij op zoek naar een Communicatie Officer. De Communicatie Officer gaat bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het communicatie landschap binnen de SBB.

De Communicatie Officer bij de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht is een fulltimebaan die boeiende kansen biedt voor uw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een dynamische werkomgeving, een passend loon op basis van uw opleiding en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uw motivatie, sollicitatiebrief en curriculum vitae kunt u uiterlijk 24 mei 2019 bezorgen bij het hoofdkantoor van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht aan de Ds. Martin Luther Kingweg pc. 283 te Paramaribo of mailen naar het adres sbbsur@sr.net. Voor eventuele informatie kunt u bellen op het telefoonnummer 483131 extensies 245 en 246.

Let wel, alleen op de shortlist vermelde kandidaten worden benaderd.

Download hier de volledige vacature.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Translate »