VACATURE Forest Resource Assesment Officer

 In Aktueel, Vacatures

Forest Resource Assessment Officer

Bent u een enthousiaste, pro-actieve en gedreven wetenschappelijk onderzoeker met ervaring in remote sensing en GIS, die affiniteit heeft met de biodiversiteit en tropisch bos van Suriname? Dan zijn wij op zoek naar u!

Als Forest Resource Assessment Officer, werkzaam binnen de National Forest Monitoring System (NFMS) unit, gevestigd bij de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) en onderdeel van het Nationaal REDD+ Readiness programma, bent u in staat onderzoek te doen naar nieuwe technologieën betreffende remote sensing/GIS en bosmonitoring. U bent bereid vorm te geven en deel te nemen aan veldcampagnes waarbij relevante data zal worden verzameld.  Verder dient u ook in staat te zijn om deze data te analyseren en te rapporteren.

Download hier de volledige vacature 

Uw sollicitatiebrief en curriculum vitae kunt u uiterlijk 26 juli 2019 bezorgen bij het hoofdkantoor van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht aan de Ds. Martin Luther Kingweg pc. 283 te Paramaribo of mailen naar het adres sbbsur@sr.net. Voor eventuele informatie kunt u bellen op het telefoonnummer 483131 extensie 244.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Translate »