Vacature ”ICT Officer”

 In Vacatures

Bent u de enthousiaste, gedreven communicatieve Informatie en communicatietechnologie Officer (ICT Officer) die graag nieuwe ontwikkelingen op gang brengt en onderdeel wil uitmaken van een boeiende organisatie? Dan zijn we misschien wel op zoek naar u.

 

Om verder invulling te geven aan de ambities van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) zijn wij op zoek naar een ICT Officer. De ICT Officer gaat bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het ICT-landschap binnen de SBB. Hij/zij is voor het management en de stichting dè partner om succesvol ICT te integreren in de bedrijfsactiviteiten. De ICT Officer rapporteert aan de ICT Manager van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht.

Wat is de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB)?

De SBB is een stichting die ressorteert onder het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB). Zij heeft als doel het bevorderen van een duurzame, optimale benutting van de bossen van Suriname in het algemeen, en de voor houtproductie bestemde bossen in het bijzonder, door het toepassen van regelgeving die in de Wet Bosbeheer en andere relevante wetten is vastgelegd.

Verantwoordelijkheden Informatie en communicatietechnologie Officer

 • Werkt in nauwe samenwerking met de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de SBB aan het databankbeheer van de verschillende databanken binnen het Nationaal Bosmonitoringssysteem.
 • Coördineert de automatisering van geografische dataverwerkingsprocessen middels het schrijven van algoritmes, het ontwerpen of verbeteren van applicaties al dan niet in samenwerking met externe experten
 • Draagt bij aan het identificeren en ontwikkelen van het gebruik van nieuwe technologieën binnen de bossector
 • Draagt bij aan het onderhoud en de verdere ontwikkeling van het geoportaal gonini.org ten behoeve van de bos- en natuursector
 • Geeft leiding aan projecten die bovenstaande doelen nastreven

Waaraan voldoet u?

De volgende zaken zijn een vereiste voor de Informatie en communicatietechnologie

Officer:Academische graad (BSc. of MSc) in Milieuwetenschappen, Agrarische productie bosbouw, BSc. in Informatiewetenschappen of een aanverwante discipline

 • Sterk analytisch, zelfstandig en probleemoplossend kunnen werken
 • Aantoonbare ervaring in het gedetailleerd documenteren van processen
 • Ervaring in het opzetten en beheren van databanken
 • Sterke affiniteit met de bos- en of natuursector
 • Ervaring in het gebruik van innovatieve technologieën zoals het gebruik van drone technologie, werken met satellietbeelden is een plus
 • Aantoonbare ervaring met programmeren Python, JavaScript en/of C++, SQL
 • Ervaring met het gebruik van QGIS (of eventueel ArcGIS), Geoserver, OpenDataKit en/of PostGRESQL
 • Sterke teamspeler en goede communicatieve vaardigheden
 • Leergierig, dynamisch en enthousiast

Wat bieden wij?

De Informatie en communicatietechnologie Officer bij de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht is een fulltimebaan die boeiende kansen biedt voor uw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een dynamische werkomgeving, een passend loon op basis van uw opleiding en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Uw sollicitatiebrief en curriculum vitae kunt u uiterlijk 19 april 2021 bezorgen bij het hoofdkantoor van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht aan de Ds. Martin Luther Kingweg pc. 283 te Paramaribo of mailen naar het adres sbbsur@sr.net. Voor eventuele informatie kunt u bellen op het telefoonnummer 48 31 31 extensies 245 en 246.

Let wel, alleen op de shortlist vermelde kandidaten worden benaderd.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Translate »