VACATURE “NFMS Data Analyst”

 In Vacatures

Bent u een enthousiaste, proactieve en gedreven persoon, die in staat is om  veld data en geografische data met betrekking tot bossen en landgebruik statistisch te analyseren en te rapporteren. Dan zijn wij op zoek naar u!

 

Als NFMS Data Analyst, werkzaam binnen de National Forest Monitoring System (NFMS) unit, gevestigd bij de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) en onderdeel van het Nationaal REDD+ Readiness programma, bent u verantwoordelijk voor de ondersteuning van de coördinatie van het technisch ontwerp en de uitvoering van het Sustainable Forestry Information System Suriname (SFISS). Dit binnen een enthousiast team van jonge professionals en in voortdurende  dialoog met nationale en internationale partner organisaties.

 

Voor meer informatie, zie de volgende link: tor_nfms-data-analyst-2021

 

Uw sollicitatiebrief en curriculum vitae kunt u uiterlijk 19 juli 2021 mailen bij het hoofdkantoor van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht aan de Ds. Martin Luther Kingweg pc. 283 te Paramaribo of mailen naar het adres fcmusuriname@gmail.com of secretary@sbb.sr. Voor eventuele informatie kunt u bellen op het telefoonnummer 483131 extensie 244.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Translate »