Vacature ”NFMS Database Manager”

 In Aktueel, Bekendmaking, Vacatures

Bent u een enthousiaste, proactieve en gedreven persoon, die in staat is om  geografische data met betrekking tot bossen en landgebruik om te zetten naar begrijpbare informatie voor het grote publiek, maar ook voor specifieke doelgroepen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Als NFMS Database Manager, werkzaam binnen de National Forest Monitoring System (NFMS) unit, gevestigd bij de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) en onderdeel van het Nationaal REDD+ Readiness programma, bent u verantwoordelijk om de NFMS geodatabank te beheren en optimaliseren middels nieuwe technologieën.  Dit binnen een enthousiast team van jonge professionals en in voortdurende  dialoog met nationale en internationale partnerorganisaties.

Download hier de volledige vacature.

Uw sollicitatiebrief en curriculum vitae kunt u uiterlijk vrijdag 10 april 2020 bezorgen bij het hoofdkantoor van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht aan de Ds. Martin Luther Kingweg pc. 283 te Paramaribo of mailen naar het adres fcmusuriname@gmail.com of sbbsur@sr.net.

Voor eventuele informatie kunt u bellen op het telefoonnummer 483131 extensie 244.

Let wel, alleen op de shortlist vermelde kandidaten worden benaderd.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Translate »